Diari La Veu del País Valencià
Forta pedregada ahir a Requena

RedactaVeu / València

L’interior de les comarques centrals del País Valencià va registrar ahir, com va ocórrer el dissabte, tempestes acompanyades de pedregades en zones com Requena, segons ha informat l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a través del seu compte de Twitter.

Les tempestes es van anar desplaçant de nord a sud de les comarques centrals, que estaven en alerta groga, i com sol ser habitual en tempestes d’interior de final de primavera van anar acompanyades de gran activitat elèctrica. Pel que fa a les temperatures, es registraren 29 graus a Ontinyent i Xàtiva, i els 28 graus a Pego i Novelda, en la d’Alacant.

Alerta groga a l’interior nord del PV

Aquest dilluns el mes de juny s’ha estrenat amb cels nuvolosos en quasi tot el territori de l’estat espanyol i pluges en el nord peninsular i algunes zones del sud. Respecte a les temperatures s’espera que no hi haja grans canvis i es mantinguen estables, segons les prediccions d’Aemet, que informa que es va decretar per a ahir i hui l’alerta groga per tempestes l’en l’àrea de l’interior nord i sud de les comarques del Nord del País Valencià.

A Migdia d’ahir diumenge, els radars de València detectaren la rotació del núvols amb gir anticiclònic. De fet,@meteoAyora va gravar un espectacular vídeo d’una supercèl•lula a la Vall d’Aiora-Cofrents.

Comparteix

Icona de pantalla completa