Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Quartell, Francisco Huguet (PP), detingut pel cas Castellano

EP / Quartell.

L’alcalde en funcions de Quartell (Camp de Morvedre), Francisco Huguet (PP), és un dels detinguts en la investigació oberta sobre presumptes favors del fins ara delegat del Govern en la comunitat i exconseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano, a l’empresa Avialsa, a la qual adjudicaven contractes per a l’extinció d’incendis, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores de la decisió.

Amb Huguet, figuren com a detingudes huit persones més, entre elles, Serafín Castellano, i el president mateix d’Avialsa, l’empresari Vicent Huerta, han concretat les mateixes fonts.

Huguet, també empleat d’Avialsa, hauria tingut relació amb Castellano i, suposadament, segons informacions publicades, hauria donat diners a l’exconseller per anar de caça.

El primer edil de Quartell ha sigut detingut també aquest matí, i els agents de Policia que han intervingut en l’operació, coordinada per Fiscalia Anticorrupció, han registrat el seu domicili.

Huguet previsiblement perdria l’alcaldia enguany després que en les eleccions passades, el seu partit haja tret quatre regidors, el mateix número que Quartell pel canvi (PSPV-Compromís). Aquest últim partit podria fer coalició amb EUPV i desbancar els ‘populars’ de la localitat. En 2011, el PP fou la força més votada amb cinc edils, mentre que el PSPV n’obtingué quatre.

Comparteix

Icona de pantalla completa