Diari La Veu del País Valencià
Un detingut a València per incendiar el pis amb la seua dona i el seu fill dins

EFE / València.

Un home de 34 anys ha sigut detingut per la policia acusat d’intentar cremar la seua dona, de 30 anys, a l’interior d’un habitatge de València. També ha sigut atés el xiquet de 5 anys per inhalació de fum, però afortunadament no es tem per la seua vida.

Fonts de la Prefectura Superior de Policia de València han indicat que l’home, de nacionalitat argentina, es troba detingut i ingressat a l’Hospital General per inhalació de fum.

Els fets han ocorregut al voltant de les 8.30 hores de hui, quan uns veïns de l’immoble número 48 del carrer José Andreu Alabarta han alertat la Policia, perquè han escoltat com una dona demanava auxili a crits des d’un dels habitatges.

Vivenda precintada

En arribar a l’edifici, els agents han vist eixir fum de la casa i en entrar-hi han comprovat que hi havia una dona tancada en una habitació, on s’havia produït l’incendi, i un xiquet en una altra.

Els bombers han extingit el foc, que ha afectat l’armari, la tauleta i el llit de la primera habitació, i han traslladat la dona a la unitat de cremats de l’Hospital La Fe, on ha quedat ingressada amb pronòstic reservat.

Unitats del servei mèdic urgent (SAMU) han traslladat a l’Hospital General de València al xiquet i a l’home. Aquest últim en qualitat de detingut, ja que l’han considerat presumpte autor d’un delicte de violència de gènere per intentar cremar la dona.

Comparteix

Icona de pantalla completa