Diari La Veu del País Valencià
Naix ‘Converses 2.0’, periodisme de veres. Vídeo
RedactaVeu / València

Enric Sendra és un castellonenc resident a Barcelona i Ferran Alcácer un hospitalenc que ha viscut els últims cinc anys a la ciutat de Castelló. Tots dos van coincidir a la Facultat de Periodisme a la Universitat Jaume I. Ara s’atreveixen en aquest projecte innovador que pretén “posar veu al canvi polític dels Països Catalans”.

“Ens atrevim amb tot, no volem tancar-nos amb sigles, etiquetes o ideologies. Volem que siga diferent al que ja tenim”, defensa Sendra. En aquest sentit, Alcácer remarca que s’aniran alternant “diferent visions de la realitat del país” en cada entrevista.

Els impulsors de Converses 2.0, Enric Sendra i Ferran Alcácer,

Converses 2.0 s’iniciarà en dos entrevistes en les pròximes setmanes. Una al columnista de La Veu del País Valencià Francesc Viadel, autor de ‘No mos fareu catalans‘, i altra a Vicent Mifsud, expresident del Comitè d’Empresa de RTVV. Ells seran els primers entrevistats del projecte.

En un vídeo explicatiu a les xarxes socials, els joves periodistes impulsors d’aquesta encertada iniciativa donen més detalls d’aquest projecte que consideren “ambiciós, però decidit i amb moltes ganes”.

“Sabem que el periodisme de qualitat és car”, i per aquesta raó, anuncien que “si funciona la idea, començarem amb una campanya de micromecenatge per professionalitzar el projecte’.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa