Diari La Veu del País Valencià
Jordi Évole encapçala els col·loquis de les Guerres Correctes en Espai Rambleta
RedactaVeu / València

Els pròxims 4, 5 i 6 de juny s’estrena en Espai Rambleta Les Guerres Correctes. Cadascuna de les representacions vindrà adobada amb un col·loqui posterior en el qual participaran destacats personatges del periodisme. El dia de l’estrena, Jordi Évole serà el periodista convidat a aquesta xarrada/debat entorn de les qüestions que alça aquest arriscat muntatge.

El divendres 5 de juny, serà el presentador d’informatius Hilario Pino el comunicador convidat al col·loqui que tindrà lloc immediatament després de la representació.

Les Guerres Correctes, que arriba a València després d’haver gaudit d’una reeixida estrena a Madrid, és la primera coproducció d’Espai Rambleta. Teatre del Barri i Teatre del Tremp són les altres dues productores d’aquesta obra dirigida pel valencià Gabi Ochoa. Les entrades ja estan a la venda a través d‘entradas.com.

El director, dramaturg i guionista valencià, Gabi Ochoa.

Potent, divertida, lluminosa. Aquesta és la història de com es va gestar l’entrevista més dura que un periodista, Iñaki Gabilondo, li ha realitzat a un president del Govern, Felipe González. Una obra fonamental per a entendre el moment actual de la nostra televisió, de la nostra democràcia. “Va organitzar, va autoritzar o va tolerar vostè la guerra bruta del GAL?”.

Comparteix

Icona de pantalla completa