Diari La Veu del País Valencià
Blanco i Cayo Lara tanquen a Xàtiva la campanya reivindicant el ‘vot contra els corruptes’
RedactaVeu / València

Per a Blanco, diumenge serà un “dia d’alegria”, que “obrirà un nou temps d’esquerres, de dignitat, de neteja democràtica i de polítiques socials en defensa de la gent treballadora”. El candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat ha mostrat la seua satisfacció per la denúncia de la formació d’esquerres del “cas de corrupció més important de la democràcia valenciana”. “Hem complit amb la nostra funció i hem demostrat que ningú ens compra ni ens calla i que sempre representarem la dignitat d’aquelles persones que ens han votat”, ha afegit.

Per la seua banda, el coordinador federal d’Izquierda Unida, Cayo Lara, ha declarat que “el vot per Ignacio Blanco i per Miquel Lorente és el que farà fora definitivament la corrupció del Partit Popular de les institucions del País Valencià”. “És un repte fonamental i hui més que mai cal llevar als cacics i posar alcaldes i gent decent i honesta en les Corts Valencianes”, afegeix Lara qui postil•la: “no valen lamentacions, ja sabem que són corruptes i qui els vote s’està convertint en còmplice d’eixa corrupció que està assolant el País Valencià”.

El candidat d’Esquerra Unida a l’alcaldia de Xàtiva ha afirmat que “ traurem un cacic i farem que la gent puga elegir un alcalde” i ha assenyalat que “parlem la mateixa llengua, la de la igualtat, del poble, de la justícia i dels drets socials”.

‘Fabra ni tan sols ha expulsat a Rus’

Ignacio Blanco, també ha indicat que s’ha demostrat que “Alberto Fabra no mana en el Partit Popular perquè no ha retirat la candidatura de Xàtiva, l’únic que ha fet és suspendre cautelarment el personatge indigne que és Rus i que ha sigut retratat en les converses conegudes aquests dies”. “Ni tan sols l’ha expulsat del partit ni ha presentat una moció de censura a l’Ajuntament de Xàtiva i a la Diputació de València”, recorda Blanco qui conclou: “esperem que el poble de Xàtiva done una lliçó diumenge votant contra els corruptes i pels que denuncien la corrupció i que lluiten per la regeneració democràtica”.

Comparteix

Icona de pantalla completa