Diari La Veu del País Valencià
En què no furtaven? Mostra de cine, Torres de Quart, La Rambleta…
RedactaVeu / València

El candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat, Ignacio Blanco, ha valorat aquest matí les novetats del ‘Dipugate’, acompanyat de la diputada provincial de la formació d’esquerres, Rosa Pérez Garijo, i dels candidats municipals, Amadeu Sanchis i Rosa Albert.

Per a Blanco, aquest és “el cas Partit Popular valencià” i hi havia molts dirigents importants del PP que “pareixia que tingueren de professió furtar i que la política fóra soles la tapadora”. El candidat d’esquerres ha enumerat algunes de les operacions denunciades en el si de l’ajuntament de València: “la mostra de cine, la rehabilitació de les Torres de Quart, la construcció i explotació de La Rambleta, els ponts històrics de la ciutat”. “Un es pregunta: en què no furtaven?”, diu Blanco, qui també pregunta a Fabra: “posa la mà en el foc per Rita Barberà? Està segur de la gent que va en la llista? Pot sostenir l’afirmació que féu dient que no havia vist mai Marcos Benavent?”

Blanco ha indicat també que el cas té “nombroses ramificacions” que afectarien a importants dirigents del Partit Popular i ha assenyalat que “davant el silenci constant d’Alberto Fabra, caldrà preguntar-li a Mariano Rajoy”. Blanco ha demanat a Fabra que confirme o negue si es va reunir amb l’exgerent d’IMELSA, Marcos Benavent, en un bar situat al camí de Montcada” i ha assenyalat que el silenci del fins ara president de la Generalitat Valenciana “és molt eloqüent”.

“Fins ara pareix que la neteja del Partit Popular la fa Esquerra Unida”, ha ironitzat Blanco qui també ha elogiat el “treball que hem realitzat coordinadament distints grups institucionals d’Esquerra Unida des de fa molts mesos”.

“Esperem que el proper diumenge la ciutadania valenciana pense amb els corruptes i vote pels qui denunciem la corrupció per a regenerar d’una vegada per totes les institucions d’aquest país que no està condemnat a patir un Govern corrupte”, conclou el candidat d’EUPV.

Comparteix

Icona de pantalla completa