Diari La Veu del País Valencià
Maduixa Teatre aconsegueix el Max al Millor Espectacle de Teatre Infantil

RedactaVeu / Sueca.

Una nit d’emocions i nervis. Així va ser la nit que van viure els components de la jove companyia suecana Maduixa Teatre en la cerimònia d’entrega dels XVIII Premis Max de les Arts Escèniques per als quals estaven nominats, per primera vegada, en la categoria de Millor Espectacle Infantil o Familiar per Dot.

Fins a Barcelona van viatjar el director de la companyia, Joan Santacreu, i l’equip artístic i tècnic d’aquest espectacle amb la il·lusió d’haver aconseguit ja el premi que suposa la nominació.

Quasi en els instants finals de la gala, emesa en directe per La 2, i projectada en una pantalla gegant al Casal Jove de la localitat, es feia públic el, segons fonts municipals, “tan anhelat i prestigiós premi” entre l’ovació dels assistents a la gala i l’emoció dels seus protagonistes, Joan Santacreu i el director de Dot, Juan Pablo Mendiola.

En el seu discurs, Santacreu va tenir paraules d’agraïment per a l’ajuntament de Sueca, l’equip tècnic i artístic de Dot, la seua família i, especialment, per al seu públic, el públic infantil. Aquest reconeixement, assenyalen des de Maduixa, “suposa un premi per a l’art suecà i les arts escèniques valencianes”. Aquest dijous partiran a Xina on representaran el seu espectacle premiat Dot.

Des de l’ajuntament de Sueca han volgut felicitar Maduixa Teatre, companyia resident de Sueca, i mostrar tota la seua “satisfacció i orgull” pel premi concedit a aquesta jove companyia “que ha aconseguit portar el nom del nostre municipi a allò més alt dels reconeixements en el món de les arts escèniques”.

Comparteix

Icona de pantalla completa