Diari La Veu del País Valencià
Waldo i Sanchis peguen primer en la final de la I Copa de Raspall

PilotaVeu / Genovés.

Després d’unes semifinals molt diferents, este matí a Genovés era el torn del primer assalt de la final de la I Copa Diputació de Raspall entre els equips de Waldo i Sanchis i Guille, Alberto i Ricardet II.

Guille i Ricardet arribaven a la final després de substituir en vàries partides Marrahí, qui finalment no ha pogut seguir amb el campionat per una lesió en la mà dreta, i Sagasta que també ha patit molèsties i no ha pogut finalitzar el campionat. Tots dos, acompanyats de l’incombustible Alberto, han sigut capaços de guanyar els campions de la primera ronda, Pepe, Brisca i Tonet II i classificar-se amb tot el mèrit per a la final absoluta.

Per altra banda Waldo i Sanchis han aplegat a la final com a favorits i després de dos victòries contundents davant la parella Sergio i Canari.

Amb aquests antecedents, amb l’absència de la televisió i amb un trinquet amb bona entrada, que veia els rojos com a favorits (les travesses donaven de 5 a favor de Waldo des de l’inici). Començava la primera partida de la gran final.

Finalistes de la I Copa de Raspall. Fotografia: David Sarasol.

Waldo i Sanchis començaven al dau però després d’un joc molt disputat i amb un trio molt compenetrat Guille, Alberto i Ricardet s’enduien el primer joc.

La confirmació venia en el joc següent, on el trio ha sigut capaç d’endur-se el joc des del dau i passar al rest amb un avantatge de 10-0.

Donant de 5, aquesta vegada a favor del trio, el tercer joc de la partida ha sigut el decisiu, ja que el trio semblava que anava a més i la parella amb un insegur Sanchis i amb Waldo que no acabava d’acoblar-se al trinquet es mostrava inferior. Però Waldo ha començat a demostrar que li queda molta pilota en les seves mans i amb Sanchis, que començava a encertar, ha pogut sumar el primerjoc amb un joc també disputat.

Durant el joc després tornava a avançar-se al marcador el trio, que no fallava des del dau.

Però a partir del 4t joc ha arribat la reacció de Waldo i Sanchis, que han començat a jugar més compenetrats i de manera més intensa mentre que el trio ha patit el baixó físic d’Alberto, que junt amb alguna errada de Ricardet i d’un Guille que ho ha intentat però ja no li eixia la pilota com al principi, no podien fer front a la persistència i mestratge de Waldo i l’efectivitat de l’esquerra de Sanchis que han sumat els 4 jocs restants de la partida.

Finalment amb el marcador de 25-15, Waldo i Sanchis s’han endut el primer assalt d’aquesta nova competició, que tindrà la seua segona partida el proper diumenge 24 al trinquet de Bellreguard, on la parella lluitarà per endur-se el trofeu mentre que Guille, Alberto i Ricardet II intentaran igualar la final per arribar a jugar-se l’última partida el dia 31 al trinquet d’Alzira.

Pots vore totes les notìcies de la competició clicant al següent enllaç: I Copa Diputació de raspall

Comparteix

Icona de pantalla completa