Diari La Veu del País Valencià
Què opinen i proposen els diferents partits polítics valencians sobre la pilota?

Estem en temps de campanya i a partir de hui s’obri un espai de participació política on tots els partits que han volgut aportar la seva visió, opinaran sobre la situació actual de la pilota i de quines propostes porten dins en el seu programa electoral per als propers 4 anys del pròxim 24 de maig referits a la pilota valenciana.

PilotaVeu s’ha posat en contacte durant el més de maig amb tots els partits polítics valencians, i els ha facilitat una entrevista estàndard per correu electrònic confeccionada de manera grupal entre els nostres col·laboradors i on tots els grans partits (menys Ciudadanos) han respost satisfactòriament.

Aquesta entrevista recull una sèrie de 15 preguntes que l’equip ha considerat que eren les més rellevants per saber l’opinió de cada partit i les diferents propostes aportades en cada programa.

A partir del divendres 15 de maig publicarem les respostes dels diferents partits una per dia successivament, però serà la mateixa gent de la pilota qui esculla l’ordre de publicació de les diferents entrevistes.

Per tant animeu-vos a participar amb en l’enquesta fins les 00:00 de la nit de hui dijous 14 i divendres 15 a les 8:00 publicarem la primera entrevista.

Va de bo!

Resultats de l’enquesta:

De quin partit polític prefereixes conèixer primer la seua opinió i propostes sobre la pilota valenciana?

Després dels resultats de l’enquesta les publicacions de les entrevistes han quedat en el següent ordre:

. 15/05/15 Compromís

. 16/05/15 PSOE-PSPV

. 17/05/15 Podem

. 18/05/15 Esquerra Unida

. 19/05/15 Partit Popular

Comparteix

Icona de pantalla completa