Diari La Veu del País Valencià
El conseller Santamaria (PP) exigeix disculpes a un humorista de La Sexta

RedactaVeu / València.

El conseller de Governació, Luis Santamaría, va reaccionar d’immeditat al monòleg de l’humorista d’El Intermedio Dani Mateo, qui va dir en el programa del passat dimarts que els valencians porten la corrupció en l’ADN, arran dels escandalosos enregistraments al president de la diputació de València, Alfonso Rus.

En concret, el conseller va apuntar en el seu compte de Twitter: “És gravíssim el que s’acaba de dir en El Intermedio. Que els valencians portem la corrupció en l’ADN és un insult inadmissible”. Acte seguit, també a Twitter es va crear el hastag #QuerectifiqueLaSexta.

Dalt, imatge de la piulada de Santamaría. Baix Twitts amb el hastag #QuerectifiqueLaSexta.
Sembla que al conseller li preocupa més el que es diga en un programa d’humor que el contingut i el fons de l’anomenat ‘cas Imelsa’ o #DipuGate, -per citar un dels nombrosos registrats aquesta legislatura- que evidencia l’existència d’una trama que està sent investigada per Anticorrupció que apunta a un finançament il•legal del partit que lidera Mariano Rajoy i que afecta no sols la Corporació provincial, els ajuntaments de Xàtiva i València, entre d’altres, i fins i tot la mateixa Generalitat, ja que sembla que fins el mateix expresident Francisco Camps era sabedor del cobrament de pessics a canvi d’adjudicacions.

¿Per què el conseller Santamaria exigeix disculpes a un programa d’humor i a més de forma immediata i no demana disculpes cada vegada que ix a la llum un nou cas de corrupció entre els governants, del seu partit –el PP-, del País Valencià?

Comparteix

Icona de pantalla completa