Diari La Veu del País Valencià
Horta és Futur convoca una manifestació per celebrar l’aturada del PGOU
RedactaVeu / València

“Aturem la destrucció i repensem l’horta i la ciutat des de la participació ciutadana” és un dels eslògans d’una manifestació que s’anuncia com un acte de celebració. Els portaveus exposaran en la roda de premsa que cal aplaudir i commemorar l’èxit en el treball conjunt “ja que s’ha demostrat que treballant de forma conjunta, s’ha pogut paralitzar, encara que siga pel moment, els plans espoliadors de l’equip de govern de l’Ajuntament de València liderat per Rita Barberà”.

La plataforma Horta és Futur aclama i vol festejar que “entre totes hem parat el PGOU que amenaçava l’horta (i la ciutat) i això, després de tants anys amargs ho hem de celebrar”.

Un dels eslògans utilitzats per promoure i fer difusió de la manifestació del proper dissabte 16 de maig indica “dia dels enamorats de l’horta”. Una manifestació més de l’afirmació i de l’orgull que els integrants de la plataforma Horta és Futur sostenen.

Els portaveus de la plataforma Horta és Futur explicaran en roda de premsa que la convocatòria d’una manifestació el proper dissabte dia 16 de maig és un acte d’afirmació de la ciutadania que reclama un protagonisme que mai deuria d’haver perdut, i vol posicionar-se davant, siga quin siga el nou govern municipal de la ciutat de València. Horta és Futur reitera i ratifica que “continuarem estant ací i ja no ens estarem quiets davant plans i projectes que no vagen a favor del bé comú”.

La manifestació comptarà amb la participació de l’humorista valencià Xavi Castillo que iniciarà l’acte d’afirmació amb una crida. També està prevista la presència de músics i actors valencians en finalitzar la manifestació.

A la roda de premsa, els portaveus d’Horta és Futur explicaran que amb la manifestació també es pretén fer un acte de reivindicació “perquè no sols volem aturar els desficacis com els que queden pendents als municipis de Tavernes i Alboraia, sinó fer els nostres somnis realitat. Perquè sabem el que hem de fer per aconseguir una horta viva i productiva i, entre totes, ho farem.”

Comparteix

Icona de pantalla completa