Diari La Veu del País Valencià
Participa en el sorteig d’un lot de productes de Terra Valenciana
Encara no coneixes Terra Valenciana?

Et presentem el major aparador on-line de productes valencians de qualitat. I perquè pugues fer un tast, des de La veu sortegem un fantàstic lot de productes entre els nostres lectors.

Per participar al sorteig només cal que ompliu el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina (nom, cognoms i correu electrònic) i que us permetrà estar informats de totes les novetats de Terra Valenciana.

Teniu temps fins al 20 de maig a les 23.59 h, moment en què tancarem el sorteig i anunciarem el guanyador.

Molta sort!

Terra Valenciana és un aparador on-line des del qual es pot accedir a un ampli ventall de productes que posen en evidència la riquesa gastronòmica i cultural valenciana. Olis, vins, melmelades, hidromels, caves, torrons… són només alguns dels productes que les nostres comarques ens ofereixen.

La majoria dels productors són empreses menudes o mitjanes que treballen de manera artesanal, i que han trobat en aquest nou projecte un nou espai per a projectar els seus productes, però també, el seu gran treball. Us convidem a fer una passejada pel nostre web i us animem a revolucionar les vostres cuines amb els millors, i més exquisits, productes valencians.

Lot de productes de

Tenim les millors cerveses valencianes del món

A Terra Valenciana continuem a la recerca de nous productes i productors valencians de qualitat per a fer-te’ls arribar amb només un clic. Un dels camps que estem ampliant és el de les cerveses i hidromels valencians. Sabies que tenim algunes de les millors cerveses del món? I les més originals? Per exemple, des d’Alcoi, Cerveses Spigha ens presenta una varietat de cerveses intenses i úniques com Na Valora, Voramar o Gurugú; des de Xàtiva ens arriba La Socarrada, considerada la millor cervesa del món segons International Taste & Quality Institute, o Er Boquerón, la primera i única cervesa amb aigua de mar del món.

Comparteix

Icona de pantalla completa