Diari La Veu del País Valencià
S’estavella un avió militar prop de l’aeroport de Sevilla

RedactaVeu / ACN / Sevilla-València.

Un avió militar s’ha estavellat aquest dissabte sobre les 13 hores prop de l’aeroport de Sevilla, segons ha informat el servei d’emergències 112 d’Andalusia.

L’aparell, un Airbus en fase de proves, transportava entre 8 i 10 tripulants i s’ha estavellat a una milla al nord de l’aeròdrom de San Pablo, que s’ha tancat al trànsit aeri.

Hi ha tres persones mortes confirmades i dues més han estat traslladades en estat greu a l’hospital. L’avió accidentat, un A400M de càrrega, estava fent pràctiques d’aterratge i enlairament.

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha expressat el condol pel sinistre i ha confirmat que les víctimes són treballadors d’Airbus de nacionalitat espanyola. També com a mostra solidaritat amb els treballadors morts en l’accident de l’avió militar de càrrega A 400M, Esquerra Unida i altres formacions com ara Podem han suspés tots els actes electorals previstos per a aquest dissabte i han mostrat el seu condol pels morts i la seua solidaritat amb les seues famílies, companys i amics.

Comparteix

Icona de pantalla completa