Diari La Veu del País Valencià
‘Construïm el canvi educatiu’, 8 i 9 de maig jornada ComparTIC a València
RedactaVeu / València

Enguany la jornada se centra en els models didàctics que hi ha darrere de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), les Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC), i les Tecnologies de l’Apoderament i la Participació (TAP).

La tecnologia obri un gran ventall de possibilitats i una qüestió bàsica és si sabem aprofitar-la. És per això que ens preguntem quins models didàctics hi ha darrere de les TIC i mostrem pràctiques innovadores en l’ús de les tauletes a l’aula i d’altres elements com ara els blogs o les xarxes socials, així com experiències audiovisuals o la Valencianada, una activitat de geolocalització per la ciutat de València en la qual participaren 16 instituts i vora 800 alumnes el passat 4 de març.

També proposen tallers on aprendre a utilitzar algunes d’aquestes tecnologies.

Des de l’Associació 1entretants convidem a reflexionar sobre el canvi educatiu que implica la tecnologia, amb les jornades que hem organitzades per a la vesprada del divendres 8 de maig a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània i el matí del dissabte 9 de maig a l’IES Jordi de Sant Jordi de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa