Diari La Veu del País Valencià
Concert de presentació del llibre-disc ‘Estellés infinit’ musicat per Bertomeu

RedactaVeu / Alcoi.

Edicions del Bullent publica el segon Llibre-disc amb poemes de Vicent Andrés Estellés musicats per Bertomeu. Estellés infinit és un Llibre-disc amb un cd i poemes il·lustrats i també un concert amb projeccions dels poemes il.lustrats, “així tothom canta, llegeix i interioritza al Estellés”.

Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 1924 – València, 1993) és un dels poetes valencians més importants del segle XX, amb una obra molt extensa, fona-mentalment de poesia però també d’altres gèneres.

Albert Ortega “Bertomeu”, music i cantautor valencià que ha realitzat múltiples tasques de composició i enregistrament, ha participat activament, com a projectes més personals, en la banda de rock ‘Ampelt’, en ‘Clau de lluna jazz’ en el Llibre disc infantil i concert teatra-litzat ‘El viatge de Marcel el marcià’ i en el llibre disc infantil ‘El Pirata Pataxula’.

Com a ‘Bertomeu’ ha realitzat discos com ‘A casa Nostra’, ‘I ara què?’,’Cinc més’ i ‘A dos de val’, disc homenatge a Ovidi Montllor i Joan Fuster. A més a més ha col·laborat amb gent i grups com Noir, Vinojuan, Miquel Gil, Svaters, Senior i el Cor Brutal, Al Tall, Manolo Miralles, Pau Alabajos, Clara Andrés, Batà i Ovidi Twins.

Comparteix

Icona de pantalla completa