Diari La Veu del País Valencià
Fabra insta Rus a què se’n vaja de la Diputació i renúncie a la candidatura de Xàtiva

EP / Castelló de la Plana.

El president del PPCV i president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha parlat hui a Castelló de la Plana sobre la candidatura de Rus a l’Ajuntament de Xàtiva.

Fabra ha incidit que des del partit s’ha fet el que s’havia de fer i ara, amb les candidatures ja proclamades, ell ha de “ser responsable” amb el compromís que va adquirir amb el PP, un projecte del qual ha format part “durant tant temps” i “actuar en conseqüència”.

“Està fora del PP, hauria de deixar pas a altres persones perquè seguiren amb aqueix treball i aqueix esforç compartit, gent que vol seguir treballant amb una idea de ‘Comunitat Valenciana’ diferent i que no es genere cap vergonya”, ha asseverat.

Davant la possibilitat que no renúncie, Fabra ha incidit que l’acta en la Diputació i l’Ajuntament és personal i “ha de donar ell el pas”.

Finalment, preguntat sobre el presumpte “complot” contra ell que denuncia Rus i del qual ha afirmat parlarà després de les eleccions, el president regional ha assenyalat: “no ho sé, açò ho haurà de dir ell, estarem tots molt atents, però abans haurà d’explicar per què estava en un cotxe comptant diners”.

Comparteix

Icona de pantalla completa