Diari La Veu del País Valencià
EUPV denuncia que una de les empreses de la trama feia cursos de formació d’IMELSA
RedactaVeu / València

Segons ha explicat la diputada provincial d’esquerres Rosa Pérez Garijo, la mercantil Forval C.B. “realitzava pagaments a Berceo Mantenimientos, de Marcos Benavent, i al mateix temps sembla que s’ocupava del Pla de Formació d’IMELSA entre 2008 i 2009”, tal com apareix en una fotografia que Pérez Garijo ha mostrat.

La diputada provincial d’EUPV ha demanat a la Comissió d’Investigació tindre accés al llistat de proveïdors i a la quantitat facturada a cadascun d’ells des de 2004, l’inventari de béns, el llibre major des de 2007 fins a 2014, el llistat de treballadors des de gener del 2013, el nombre de targetes que ha tingut IMELSA així com l’extracte de la despesa des de 2003 i, finalment, els pagaments realitzats a Forval des de 2005.

Sobre la presumpta trama internacional de blanqueig que estaria investigant la Fiscalia anticorrupció, Pérez Garijo ha afirmat que “demostra el que vam dir en un primer moment, que aquest cas abastava molt més del que semblava”. “El vertader abast de tot açò encara no se sap i segurament no ho sabrem fins que el Jutjat no alce el secret de sumari”, ha afegit la diputada provincial d’Esquerra Unida del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa