Diari La Veu del País Valencià
Fabra felicita els veïns del Cabanyal que lluiten contra la ‘destrucció’ de Barberá

RedactaVeu / València.

El president de la Generalitat Alberto Fabra ha felicitat l’Associació de Veïns del barri del Cabanyal, una de les més bel·ligerants contra els plans de l’alcaldessa, per un premi relacionat amb el patrimoni, atorgat per la Unió Europea, que acaben de rebre.

La felicitació arribava fa uns dies en forma de telegrama. El president de la Generalitat expressa en unes línies, i en valencià, la seua “més sincera enhorabona” pel premi Europa Nostra alhora que trasllada el seu reconeixement i el seu afecte. L’Associació de Veïns agraeix aquesta felicitació i la qualifiquen com a aproximació de la Generalitat cap al Cabanyal.

L’associació de veïns assegura que és el primer contacte de la Generalitat amb els col·lectius que s’oposen a la prolongació de Blasco Ibáñez i defensen la protecció del barri. I això que només prendre possessió van demanar al president, per registre d’entrada, una reunió perquè intervinguera en el conflicte.

Però malgrat el retard agraeixen el gest. Gest que no ha tingut, per exemple, l’Ajuntament de València. I aprofiten la felicitació per a cursar invitació al president de la Generalitat perquè realitze una “visita guiada” pel barri, perquè puga conèixer, de primera mà, com és la situació del mateix, segons una informació de la Cadena Ser.

Comparteix

Icona de pantalla completa