Diari La Veu del País Valencià
El Canvi ja comença a notar-se amb el Concert del 25 d’abril

Clàudia Campos / València

Aquest any, Alboraia acull el tradicional concert del 25 d’abril. Els organitzadors han volgut orientar-lo entorn a la reivindicació d’un canvi polític en el territori després de més de vint anys amb el mateix govern. Grups de gran rellevància en el panorama musical actual amenitzaran la Festa pel Canvi en aquesta localitat de l’Horta Nord.

En aquesta edició, el concert comptarà amb la presència de grups valencians de gran renom com Zoo i Los Chikos del Maíz. També comptarà amb la participació de La Gossa Sorda, en un dels seus concerts de la seua última gira com a grup, l’Última Volta.

Per una altra banda El Diluvi delitarà als assistents amb els seus homenatges al cantautor Alcoià, Ovidi Montllor. Actuaran també Traficants de Sucre, guanyadors del concurs de bandes ‘Dóna la nota’ i el grup català Els Catarres, que presentarà el seu últim disc Big Bang.

El concert tindrà lloc al polígon d’Alboraia a partir de les 20.30 hores en acabar la manifestació que es celebrarà el dissabte a València a les 18 h des de la plaça de Sant Agustí. Diverses associacions culturals valencianes han organitzat autobusos per anar a la manifestació i posteriorment al concert des de diversos punts del País Valencià.

Les entrades del concert es poden aconseguir en els diferents punts de venda físics i en línia per 12 € o bé en taquilla pel preu de 15 €.

Comparteix

Icona de pantalla completa