Diari La Veu del País Valencià
EUPV reclama al president del PP que retire Rus immediatament

RedactaVeu / València.

El candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat, Ignacio Blanco, ha exigit al president i candidat del PP valencià, Alberto Fabra, que prenga accions immediates sobre el president de la Diputació, Alfonso Rus, “qui és responsable últim de la presumpta trama de corrupció denunciada per la diputada provincial d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, i per la qual la justícia ha obert una investigació que roman sota secret de sumari. Ja que el senyor Rus no dóna la cara i continua amagat sense donar cap explicació, ha de ser el senyor Fabra, com a president del PPCV, qui decidisca si vol continuar lligat a Rus”.

Blanco insta Fabra a actuar “amb celeritat. Encara està a temps, fins dilluns a les 24h, de rectificar la candidatura municipal del PP a Xàtiva i retirar el president provincial del seu partit i de la Diputació de València, perquè si no ho fa ara, se’n penedirà més endavant”.

El candidat d’EUPV reclama a Fabra “que intervinga per evitar-nos més vergonya als valencians i valencianes, que estem ja molts anys veient com alguns han utilitzat les institucions públiques per omplir-se les butxaques i no hi ha hagut cap depuració de responsabilitats polítiques. Ja està bé”.

Blanco ha lloat el “treball incansable i tremendament solitari en l’oposició que ha fet Rosa Pérez Garijo en la Diputació de València, per a denunciar aquesta presumpta trama de corrupció, així com destapar les contínues irregularitats en la gestió diària de Rus al capdavant de la institució provincial”. Blanco afegeix: “ara comencem a entendre moltes coses, com per exemple, la intrusió de la vicepresidenta de la Diputació, Carlota Navarro, en el despatx de la nostra companya”, ha destacat.

Comparteix

Icona de pantalla completa