Diari La Veu del País Valencià
‘Colp a la pluralitat informativa’ amb el tancament de la delegació valenciana d’El País
RedactaVeu / València

La Unió de Periodistes Valencians “lamenta” la decisió del Grupo PRISA de tancar la delegació d’El País CV ja que “suposa una pèrdua de pluralitat informativa per als ciutadans del nostre territori i un colp molt dur per als treballadors, que amb la pèrdua dels seus llocs de treball passen a engreixar les xifres de l’atur més altes en la història del nostre sector”.

La taxa d’atur en la professió supera el 45%. El País es quedarà amb 2 corresponsals per a cobrir tota la informació al territori valencià.

Des de la Unió de Periodistes Valencians han fet una crida als dirigents dels mitjans “que no retallen en llibertat d’informació. I més quan ací, al nostre país, les edicions dels diaris nacionals deixen d’informar des del nostre territori, la nostra professió es precaritza encara més”.

La Unió de Periodistes Valencians fa 35 anys que defensa la llibertat d’informació, la d’expressió i els drets dels periodistes i es posa a disposició dels treballadors i treballadores d’El País-CV per assessorar-los i ajudar-los a resoldre qualsevol dubte i/o informació que necessiten, apunten.

Comparteix

Icona de pantalla completa