Diari La Veu del País Valencià
Ajuntament de València va gastar més de 18.000 euros en un càtering en Falles

ACN / València.

La regidora d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) a l’Ajuntament de València, Rosa Albert, ha denunciat aquest dijous una despesa total de 18.134 euros que va fer el consistori durant la passada Nit del Foc pels serveis de restauració i vestuari a Piscina València. Segons que ha informat la formació, la regidora ha pogut conèixer a través d’una resolució d’alcaldia, que l’equip de govern del PP, després del sopar de gala celebrat prèviament en l’Hotel Westin, immoble de propietat municipal i que es troba arrendat a l’entitat mercantil Hotel Albereda València, va contractar amb la mateixa societat un servei de restauració i vestuari en l’edifici de Piscina València durant 4 hores.

Albert ha denunciat que el contracte “va suposar un desemborsament per part de les arques municipals de més de 4.500 euros per hora, quantitat que ens sembla un veritable escàndol tenint en compte la situació de crisi en què ens trobem”.

La regidora ha apuntat que, a més, a aquesta quantitat caldria afegir la despesa que va suposar el sopar de gala celebrat en l’Hotel Westin València i al qual EUPV no va assistir. Per a l’edil, “tots aquests malbarataments es troben en la línia dels que realitzen els populars en la ciutat de València des de fa anys, prevalent sempre la despesa en grans fastos en lloc de dedicar-ho a les vertaderes necessitats de les ciutadanes i ciutadans”.

“Com és possible que es contracten serveis fins a les 04.00 de la matinada, tot i que el castell va finalitzar a les 02:00 h?”, s’ha preguntat la regidora, qui ha anunciat que sol·licitarà veure l’expedient així com un desglossament dels conceptes d’aquesta despesa de vora 19.000 euros en considerar-ho “absolutament injustificable i innecessari”.

Comparteix

Icona de pantalla completa