Diari La Veu del País Valencià
Alemany mostra l’’empastrà’ de Calatrava a Nova York. Vídeo

RedactaVeu / València.

L’humorista i presentador valencià Eugeni Alemany, tona a la càrrega. Aquesta volta ha penjat un vídeo a les xarxes socials sobre la seua visita a Nova York, en què denuncia en to satíric l’edifici de l’estació de metro que el ‘prestigiós’ arquitecte valencià Santiago Calatrava va dissenyar per a l’anomenada Zona Zero de Manhattan, al centre de Nova York, i li aconsella que canvie d’ofici.

El vídeo, de poc menys de 2 minuts de durada, ha aconseguit en només un dia superar les 6.000 visites.

“Ara mateix estic a la zona on estaven les Torres Bessones, ací també està el Memorial de l’11-S i, en mig de tota aquesta cosa tan harmònica, tan preciosa, tan sentida… ara vorem si açò vos sona…”, apunta, per a acte seguit mostrar l’estat de l’obra de Santiago Calatrava. “Ja fa temps que va començar ell l’obra. Mira si fa temps que ja han construït aquesta ‘finca’…- explica l’humorista suecà mostrant un gegantesc gratacels- i Santiago encara no ha acabat l’estacioneta de metro!”.

“Això és rovell!”

“I no només no l’ha acabat sinó que si vos fixeu està tot ple de rovell! –apunta a continuació mostrant les escletxes de l’edifici en construcció del polèmic arquitecte. “Això és rovell! Ja està rovellat! Encara no està inaugurat i ja té rovell”, denuncia l’humorista suecà.

Després de les il•lustradores i gràfiques imatges –que recorden l’ocorregut amb el Palau de les Arts o l’Àgora- , Alemany li fa una recomanació directa a l’arquitecte: “Santiago, potser ara encara és moment perquè canvies d’ofici… Jo què sé… Obri un forn, obri un Panaria, que està molt de moda”

El vídeo conclou amb el popular humorista valencià mostrant obres ‘ben fetes’ com ara el pont de Brooklin –“Això és rajola del sis. I no hi ha rovell Santiago!”-, i el nou Sky Line de Nova York on ara, lamentablement, està “l’empastrà de Calatrava”.

Comparteix

Icona de pantalla completa