Diari La Veu del País Valencià
El BarnaSants aterra a Ontinyent
RedactaVeu / Ontinyent

Pau Vallvé presentarà el seu últim treball Pels dies bons a Ontinyent. Serà el dijous 9 d’abril al teatre Echegaray.

Com ja és habitual, Pau Vallvé munta una banda diferent expressament per a cada disc. Aquest cop anirà acompanyat del Jordi Casadesús (La iaia) al baix i teclats, i del Víctor Garcia (Unfinished Sympathy) a la bateria. “Serà un format explosiu però alhora envoltant i delicat”, apunten els organitzadors.

Pau Vallvé edita el seu 14è disc, el 3r amb el seu nom, titulat Pels dies bons. Aquest nou disc arriba quan encara no fa ni un any que va tancar al Liceu la gira del seu anterior disc (De bosc, 2012), “que va ser molt ben rebut pel públic i escollit un dels millors de l’any” per revistes com Rockdelux, Go Mag o Enderrock i el millor disc de 2012 per Mondo Sonoro, i que el va dur a fer una “extensa gira” per sales, teatres i festivals de tot Catalunya i el va portar fins a Berlín, Itàlia i diferents llocs de l’Estat espanyol.

Ovidi Montllor

El festival BarnaSants reivindicarà la figura del cantautor Ovidi Montllor en el vintè aniversari de la seua mort, els mateixos anys que compleix el festival. A més del cartell, el festival dedicarà a Montllor cinc muntatges i una obra de teatre. Començarà el 24 de gener a l’Auditori Municipal de Terrassa amb un espectacle especial concebut per Toti Soler, ‘L’Ovidi, poema sense acabar’ i finalitzarà el 14 d’abril a Alcoi amb la presentació de l’espectacle ‘El(s) poeta de l’Ovidi’. A Ontinyent, el festival ha programat l’actuació de Pau Vallvé, el 9 d’abril.

La banda de Pau Vallvé (veu, guitarres, looper) està integrada per Jordi Casadesús (Baix, Moog, Teclat i iPad) i Víctor Garcia (Bateria). Les entrades es poden adquirir a un preu de 5€ (es podran comprar per www.caixaontinyent.es (Urbana 2/Urbana 5) i en la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara), i de 7€ a la taquilla del Teatre Echegaray.

Comparteix

Icona de pantalla completa