Una forta tromba d’aigua inunda diverses zones d’Alzira i Carcaixent

L’aiguat ha obligat a suspendre les clases a col·legis i instituts. Els accessos a Carcaixent estan tallats. La Generalitat decreta Emergència 0 en la comarca de la Ribera Alta per risc d'inundacions
24 març 2015 01:00h

Xavier Pérez / Alzira.

Una gran tromba d’aigua ha caigut a Alzira durant bona part de la nit i, sobretot a la matinada, que ha inundat diversos barris d’Alzira com Les Basses o el Pont Xàtiva.

Aquesta pertubarció meteorològica s’ha col·locat en la Vall de la Murta de forma estàtica i ha provocat unes fortes pluges acompanyades d’aparat elèctric.

S’han tallat els accessos a Carcaixent pel pont de Xàtiva, d’Albalat i el Camí dels Pescadors.

L’Ajuntament d’Alzira ha decretat la suspensió de les clases als centres educatius i ha aconsellat als ciutadans que tinguen molta cura, sobretot, aquelles persones que circulen en cotxe.

Els Bombers recomanen no circular pels carrers d'Alzira, degut a les fortes pluges caigudes en les últimes hores, hi ha carrers inundats i el clavegueram no pot drenar tota l'aigua. Per tal d'evitar problemes de trànsit, es recomana també des de l'ajuntament no acudir a col·legis ni instituts per evitar més complicacions.

A Carcaixent les fortes pluges han inundat diversos carrers de la població com aquest on es pot comprovar el nivell de l'aigua


Carcaixent


Les Basses- Alzira


Pont de Xàtiva- Alzira


Accés a l'Avinguda de la Ribera
 
next