Diari La Veu del País Valencià
#FinalCircuitProfessional, fem bullir les xarxes amb la final del Circuit

PilotaVeu.

Demà diumenge a les 11.30h els amants de la pilota valenciana tenim una gran cita. Els equips de Vinalesa (Puchol i Santi) i Benidorm (Pere Roc II, Dani i Monrabal) disputaran la Gran final del XXIV Circuit Professional d’Escala i Corda.

Encara que molts aniran a Montcada a vore la partida, i altres la voran de vesprada a les 16h per Levante TV, hui en dia, la societat demanda informació actualitzada a través de les xarxes socials.

Per tant els mitjans que normalment cobrim la pilota valenciana hem decidit, com ja férem en la final de l’Individual d’escala i corda i de raspall, anar tots a una. Volem que en Twitter, Facebook, Instagram… la pilota valenciana torne a ser la protagonista, encara que siga per uns moments.

Per este motiu hem decidit etiquetar totes les nostres publicacions amb el hashtag #FinalCircuitProfessional. Volem que qualsevol persona puga estar informada a l’instant en el mateix espai, on podrà llegir les diferents opinions i visions. També esperem que tots interactueu, que ens ajudeu a fer bullir Twitter amb dita etiqueta, que doneu les vostres opinions des de hui dissabte.

Potser fer de #FinalCircuitProfessional ‘trending topic’ siga un somni, però volem somiar junts i volem que somieu vosaltres també. Per eixe motiu, PilotaVeu, Frediesport, Escoladepilota, Fedpival, Levante TV, Diània TV i Tesasport vos convidem a fer ús d’esta etiqueta.

Comparteix

Icona de pantalla completa