Diari La Veu del País Valencià
Ajudes per a la promoció de l’ús social del valencià
RedactaVeu / València

L’objectiu d’aquestes ajudes és col·laborar amb aquelles entitats cíviques que, al llarg del País Valencià, realitzen activitats diverses. Entre les activitats subvencionades destaca l’organització de cursos de coneixements de valencià destinats a persones adultes. Per a rebre les ajudes, aquesta activitat tindrà una duració mínima de 60 hores i, a més, tindrà un mínim de 15 alumnes i un màxim de 40.

També es concediran ajudes a les associacions que pretenguen afavorir, difondre i promoure l’ús del valencià en l’entitat o en la població en general. Se subvencionen les despeses referides a l’edició en valencià del material de difusió, divulgació i d’informació sobre l’entitat i les seues activitats com ara llibres, catàlegs, programes, fullets, cartells, revistes i elaboració de pàgines web.

En el cas de les pàgines web, seran subvencionables els costos de l’elaboració, del domini i de l’allotjament de la pàgina web.

Ajudes a la promoció del valencià en empreses, comerços i indústries

Una altra de les ajudes ha sigut per a la promoció de l’ús del valencià en empreses, comerços i indústries que es concediran com a premis, per la realització de projectes de normalització i activitats de promoció del valencià durant 2015.

Les ajudes, que poden sol·licitar-se fins al pròxim 30 de setembre, pretenen impulsar i fomentar la normalització de l’ús social del valencià a través d’activitats en entitats de caràcter privat, sensibilitzades amb la visibilitat del valencià en la seua imatge corporativa i en el seu entorn laboral, així com l’elaboració de campanyes publicitàries o el desenrotllament de la pàgina web en valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa