Diari La Veu del País Valencià
Compromís vol les alcaldies d’Alzira, Carcaixent, Carlet o Algemesí

Xavier Pérez / Alzira

La cèntrica Plaça Major d’Alzira ha servit una vegada més per al tradicional esmorzar que el Síndic de Compromís, Enric Morera, fa tots els anys durant els dies de falles a la capital de la Ribera Alta. Morera ha compartit aquesta estada amb els regidors locals, Diego Gómez, Adelaida Pau i Pep Carreres, a banda d’altres candidats, simpatitzants i redactors de diversos mitjans de comunicació.

Enric Morera ha recalcat la importància que té la Ribera de cara a les eleccions municipals i autonòmiques i s’ha marcat com a objectiu les alcaldies de les principals ciutats de la comarca com Carcaixent, amb Paco Salom; Alzira, amb Diego Gómez; Algemesí, amb Josep Bermúdez o Carlet, amb Ma Josep Ortega que juntament amb Graciela Ferrer “són un referent en la llista per València i futures diputades”.

El president de la Junta Local Fallera d’Alzira, Vicent Muñoz, amb Enric Morera i Diego Gómez

Morera ha assenyalat com eixamples de la bona governança de Compromís, les alcaldies de Corbera, Almussafes o Tavernes. “El PP és el caos i Compromís és la solvència”.

“Hi ha que enviar al PP a l’atur, el canvi en clau valenciana és el PP, nosaltres anem en el nostre projecte i el nostre logo, i facilitarem la vida de les persones, de les empreses i de les famílies”, ha assenyalat Morera.

El Síndic de Compromís ha tornat a denunciar el deute històric de Madrid cap al País Valencià que ascendeix a 25.000 milions d’euros, “amb aquests diners es podrien crear més de 300.000 llocs de treball”.

Per la seua banda, l’alcaldable de Compromís per Alzira, Diego Gómez, ha anunciat que quan governen “canviarem l’opacitat de Bastidas per la transparència i farem una auditoria global; el que no pot ser és que estiga gastant-se una muntonada de diners en inauguracions i altres ‘saraos’”.

Morera amb els regidors i candidats d’Alzira

Comparteix

Icona de pantalla completa