Diari La Veu del País Valencià
La Gossa Sorda i Los Chikos del Maiz actuaran a la Festa del 25 d’Abril

Redactaveu / València

Com ja es va anunciar, Els Catarres presentaran el seu nou disc ‘Sant Jordi’ (Musica Global) després d’un any d’aturada obligatòria per preparar les noves cançons, amb una fica en escena que promet trencadora, el grup actuarà a València davant dels seus incondicionals. Amb només dos discos i un EP, Els Catarres s’han convertit en un dels grups més importants i seguits a casa nostra, amb 90.000 fans al Facebook, més d’un quart de milió de descàrregues i 35.000 discos venuts. La seua marca personal és ben coneguda: Sonoritat acústica, a mig camí del folk i el pop, combinada amb ritmes ballables i desplegada a l’escenari amb una energia i alegria que els fa únics.

Els acompanyen al cartell La Gossa Sorda, Los Chikos del Maiz també defensant el nou treball ‘La estanquera de Saigón’ i el grup alacantí de Castalla El Diluvi, i com a novetat, hui es confirma la presència a la “Festa pel Canvi” de Zoo. El grup, amb Toni Sancez “Panxo” (ex-Orxata) al capdavant, que ha sigut una de les sorpreses musicals de l’any.

Amb el seu hip-hop crític i un directe impecable, presentarà a Alboraia els temes del qual ha estat un dels discs revelació de la música en valencià del 2014 ‘Tempestes vénen del sud’. També hi seran els Traficants de Sucre, guanyadors del concurs Dóna la Nota, organitzat pel Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA). El sindicat estudiantil s’encarregarà d’organitzar l’acte junt a Acció Cultural del País Valencià (ACPV), la col·laboració de l’Ajuntament d’Alboraia i la producció de Pro21cultural.

Les entrades estan a la venda online a www.onetwotix.com més informació www.acpv.cat www.beapv.org

Comparteix

Icona de pantalla completa