Diari La Veu del País Valencià
El Festardor torna aquest dissabte a Gandia
Sons de Xaloc / Gandia

El Festardor, per a la celebració del mig any, torna a la capital de la comarca el pròxim dissabte 14 de març a les 21.45 h a la Sala Fever (Av/ Vilallonga), de Gandia.

Per a escalfar motors i integrar-se en la festa local, a les 19.00 h començarà el Correbars organitzat per la Falla Popular i Combativa La Delicà, que eixirà del Casal Jaume I (Plaça Rei Jaume I) i acabarà al Festardor.

Les actuacions començaran amb Julio Maloa (membre de La Raíz) que presenta el seu primer disc en solitari Mientras Duermes, seguit dels rapers autòctons Embolicats, que també presenten el seu primer disc A bacs.

La vetlada continuarà animant-se amb els King Kong Boy, que estan en plena gira de presentació del seu darrer treball Alcem el vol i, a més a més, presentaran la nova cançó Cremem la nit, feta amb Bacora, per unes falles cantonals i combatives. Els concerts finalitzaran amb els convidats del cap i casal Funkiwi’s, presentant Nadie al volante. I per a qui tinga ganes de més, la festa continuarà al Pub Vinilo (C/Vallier) amb una sessió completa dels DJ Macondo, Joan Palomares i Enric Pellicer.

El preu de l’entrada és de 5 € i es pot adquirir en taquilla o reservar-la online en [email protected] o en aquest altre enllaç . Cal recordar que l’entrada és limitada per qüestions d’aforament.

Comparteix

Icona de pantalla completa