Diari La Veu del País Valencià
Nova i lamentable mostra de falta de consideració de GVA cap al valencià

RedactaVeu / València.

La Generalitat Valenciana torna a evidenciar la seua falta de respecte per la llengua. En aquesta ocasió, el web de Metrovalència, marca comercial sota la qual l’empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), dependent de la Generalitat Valenciana, opera la xarxa de metro i tramvia de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana, informa en un dels seus titulars que ‘Metroescola rep la visista de 42 alumnes del Col•legi Públic El Vaig Moldre de Torrent” (sic).

Aquest lamentable i vergonyós fet, torna a demostrar una vegada més la falta de consideració de la mateixa Administració pel que fa a l’ús correcte de la nostra llengua –en aquesta ocasió evidencia uns menyspreu cap als escolars del col•legi públic El Molí de Torrent-, després que el passat mes de febrer, la pàgina de la Xarxa de Centre de Turisme d’Elx de la GVA també evidenciara la seua manca de respecte cap al valencià al publicar una oferta d’un curs d’anglès de nivell B2 ,també sense ni tan sols preocupar-se pel que traduïa suposadament el traductor automàtic.

Així, quan l’usuari entrava a la pàgina i triava l’opció de poder llegir-la en valencià, es troba davant una oferta una mica estranya: “Engonals Turístics. Nivell B2. Elx”.

En definitiva una ridícula mostra més del nul respecte i del menyspreu de l’Administració valenciana per la llengua dels valencians i valencianes.

Comparteix

Icona de pantalla completa