Diari La Veu del País Valencià
La directora gral. de Política Lingüística rep els representants de La Veu

RedactaVeu / Barcelona.

La directora general de Política Lingüística de Catalunya, Ester Franquesa, s’ha reunit aquest divendres, 6 de març, amb Xavier Pérez, Moisès Vicaino i Francesc Viadel, director, editor i cap de comunicació de La Veu, Diari Digital del País Valencià. A la reunió també ha assistit la subdirectora de Política Lingüística, Marta Xirinachs.

Durant la reunió, han presentat aquest mitjà de comunicació, redactat en valencià, que ofereix informació del País Valencià actualitzada diàriament amb aportacions dels municipis, ciutats i comarques d’arreu del territori. La Veu té també un apartat d’opinió en el qual diferents col·laboradors complementen la informació amb reflexions que ajuden a interpretat l’actualitat des de la independència, la pluralitat i el rigor. A més, La Veu disposa de diversos apartats que permeten la participació de lectors, entitats, col·lectius i ajuntaments.

El coordinador, director i cap de comunicació de La Veu, amb Ester Franquesa.

Finalment, els representants de La Veu han presentat la campanya ‘Agermana’t’, un projecte de micromecenatge que han engegat amb l’objectiu de continuar sent un mitjà independent obert a la interacció amb els lectors. Més informació en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa