L. Part / València.

Comptàvem amb la protagonista de la lletra. L’alcaldessa de València. Comptàvem també amb la música, si bé en forma de diferents versions i estils rapers, techno, electro i patxanguer. I ara, des d’ahir divendres, comptem també amb ‘El ball del caloret’. Els seus autors no són altres que el divertit grup valencià de Gilet (Camp de Morvedre) Cristal Dior, que han fet que en menys de 24 hores des de la seua aparició, estiga causant autèntica sensació a les xarxes socials.

De fet, aquesta nova paròdia musical dels autors de muntatges de gran repercussió com ara el ‘Dolçaina estil‘ o ‘Me’n vaig a la mascletà‘, ja ha aconseguit en una jornada 90.000 visualitzacions.

En aquesta ocasió, la colla d’amics de la Cristal Dior parodia la primera regidora del Cap i casal amb un ball, ‘el ball del ‘caloret’, que compta amb una música i ritme apegalosos. I amb una lletra que diu així:

“El ball del caloret

‘Se’ balla ‘arrimaet

I tot ‘lo’ món ho balla

Amb quatre copes de més”

Ho ballen les Falleres

També els presidents

La Cort d’Honor i el Papa

I tots els casalers”

(Bis)

Després de l’èxit aconseguit el primer dia, tot fa indicar que aquesta colla d’amics de Gilet superarà enguany amb aquest nova paròdia les més de mig milió de reproduccions que van aconseguir amb el seu divertit ‘Dolçaina estil‘ o el no menys conegut i popular ‘Me’n vaig a la mascletà’. Siga com siga, una cosa està clara. Amb el ‘Ball del caloret’ la diversió està garantida.

Escola Valenciana ha enviat a l’Ajuntament de València el discurs corregit de Rita Barberà

El perill de banalitzar ‘el caloret

Comparteix

Icona de pantalla completa