VerdCel presenta el seu primer disc en directe, 'Òrbites. Poetes i cançons'

La presentació del directe gravat a BarnaSants tindrà lloc aquest divendres 27 de febrer a Poble Sec i és fruit d'una de les tres branques incloses al tronc de la celebració 'VerdCel 10 anys del 1r. disc, 15 a l'escenari'
25 febrer 2015 01:00h
VerdCel.
RedactaVeu / València

La presentació del primers disc en directe de VerdCel, Òrbites. Poetes i cançons', gravat al BarnaSants, tindrà lloc aquest divendres 27 de febrer al CC Albareda (Poble Sec- Bcn), a les 20:15 hores. Aquest serà el concert de presentació del primer disc en directe de VerdCel, les entrades al qual es poden adquirir en aquest enllaç.
 
El disc es complementa amb les versions d'estudi de peces del cantautor nordcatalà Joan Pau Ginè -'La Marinada'-, de Pi de la Serra - 'Suau' i 'Romanço en mi' -, i un poema d'Estellés musicat - 'M'estime molt el meu país'.

VerdCel com acostuma, conduirà aquests ‘Poetes i cançons’ a través de ritme, veus, cordes i mans, amb música i acció, per depassar les nostres oïdes i arribar al moll de l'os.

Aquest espectacle es va enregistrar l'any passat al BarnaSants, al Barradas de l'Hospitalet i a Alcoi, i s'ha convertit en el primer disc en directe i en una nova referència de VerdCel publicada al 2015. El concert de l'Albareda servirà com a presentació oficial del mateix.
 

 
Agenda VerdCel

-  27 de febrer, Barcelona. 20:15h. Presentació Òrbites. Dins el BarnaSants. Carrer Albareda, 22, 24. Poble Sec BCN. 
 - 7  de març, València. 19h. Festival Hostes, al Octubre CC. Carrer Sant Ferran, 12  València. 
- 14  de març, Alcoi. 20h Homatge Giné-Ovidi. Teatre Principal. Carrer Sant Tomàs, 5, Alcoi. Entrades en aquest enllaç.
- 26  de març, Benetússer. 12h. Doble sessió matinal. Centro Cultural El Molí.  Gratuït.
- 28 de març, Altafulla. 20h. Estrena 'Del cor a les mans' a Ovidi. Pallissa Era del Senyor, Camí de Sant Antoni, s/n, Altafulla. 
- 22 d’abril, Olot. 21h. Carrer del Patí, 2. Olot. Gratuït.
- 25 d’abril, Cornellà de Llobregat. 22:30h, Nit Literària la "Jordiada". Sopar i concert al local del barri de l'Almeda, Cornellà de Llobregat. Gratuït.
- 4 de juny, Xàtiva. 20:30h. Escola Adults Xàtiva (València), carrer Menor s/n. Gratuït.
- 27 j uny, Bonrepòs i Miramblell. 20:30h. Auditori Ajuntament, Carrer del Poble 1. Gratuït.
- 4 de juliol, Agullent. 23h. Nit de cantautors a la Font Jordana d'Agullent. Gratuït.
 

 

 
next