Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde d’Onda (PP) envia propaganda electoral en les motxilles escolars
RedactaVeu / Onda

Segons la candidata número dos de Compromís Emi Tirado “Es vergonyós, i demostra que sense cap ètica per part de Salvador Aguilella ha utilitzat els nostres fills/filles amb fins partidistes, el plec de la propaganda electoral l’han posat en les motxilles dels xiquets/es perquè arribe a casa dels pares, i aquesta no és la manera de fer les coses “i qüestiona “si la sol·licitud del xec d’ajuda escolar es fa i envia amb diners públics, amb quins diners s’hauran enviat les cinc fulles que van grapades darrere?”

Segons la candidata número dos “en este document diuen varies mentides o transformen la realitat, però els ciutadans/es no són tontos i viuen el dia a dia del poble”. En el document l’Ajuntament diu que tots els centres educatius d’Onda tenen totes les instal·lacions en condicions i han sigut renovades per La Generalitat.

Emi Tirado afegeix “que li ho diguen a la Secció de l’IES, on cauen peces de ciment de 90 quilos posant en perill la vida dels xiquets/es, i ni l’Ajuntament ni la Conselleria fan res per mantenir la seguretat, és vergonyós que es donen autobombo en aquest aspecte també”.

Segons Compromís iniciatives ja implantades anteriorment o en altres llocs les agafen per a dir que aquest equip de govern és pioner en la seua realització. Tirado explica que “en estos documents, a part de mentides, amaguen també la realitat dient, per exemple, que l’escoleta de vacances costava 39 euros, però no especifiquen que una quinzena costava 40 o 41 euros i l’altra amb un dia menys 39 euros, un total de 79 euros en un mes. A més nosaltres vam demanar que obriren, per part de l’Ajuntament, els menjadors escolars tot l’estiu perquè els xiquets/es que estan en exclusió social tingueren al menys un plat de menjar al dia i es van negar”.

Compromís demanarà responsabilitats, si és el cas, i prendrà les mesures pertinents.

Comparteix

Icona de pantalla completa