Diari La Veu del País Valencià
El PP de Castelló de la Plana dóna suport a una manifestació protaurina

EP / Castelló de la Plana.

El coordinador comarcal del PP en la demarcació de Castelló, José Pons, ha assegurat aquest dissabte que el seu partit no permetrà “que l’esquerra ataque la tradició dels bous al carrer”, que són “un senyal d’identitat de la cultura castellonenca a la qual no renunciarem en cap concepte”.

Així s’ha manifestat Pons davant la manifestació protaurina que es desenvoluparà aquest diumenge a Castelló, una convocatòria que, al seu judici, “és la resposta de la societat a la postura desafiadora del PSPV, Compromís i EU”.

El dirigent ‘popular’ ha subratllat que des del PP “defensem obertament, i sense cap tipus de complex, els festejos taurins”, per la qual cosa dóna suport a la manifestació protaurina, en la qual “prendran part nombrosos representants populars de tota la província”.

Ha recordat que els espectacles taurins, “a més de formar part de la idiosincràsia castellonenca i valenciana, també són un gran atractiu turístic i una important font de riquesa i de creació de llocs de treball en tota la província”.

Per açò, ha demanat als castellonencs que isquen al carrer “per a defensar les nostres tradicions” i ha insistit que el PP és “l’únic partit que, tant en els ajuntaments com en la Generalitat Valenciana, garanteix la supervivència dels bous al carrer”.

Comparteix

Icona de pantalla completa