Diari La Veu del País Valencià
Vídeos, entrevistes, opinions i història a Escolaveu

RedactaVeu / València.

El projecte d’Escolaveu continua comptant amb el treball dels centres que volen compartir el seu treball i fer visible una tasca imprescindible hui dia. Des de sempre, el nostre projecte ha tingut com a objectiu la participació i difusió del treball que es fa als centres públics del nostre territori. I per això volem fer un seguiment de la seua feina i publicar-la perquè els nostres lectors puguen gaudir dels seus continguts.

Aquesta setmana ens fem ressò del que han publicat als seus espais els IES Lluís Vives de València (l’Horta), el Tavernes Blanques de Tavernes Blanques (Horta Nord), del Misteri d’Elx a Elx (Vinalopó Mitjà) i des del Salvador Gadea d’Aldaia (l’Horta Oest).

Des del Lluís Vives ens arriba la primera entrega de la història de qui dóna nom al centre, Lluís Vives. Des del sud del país, concretament de l’IES Misteri d’Elx, ens arriba una interessant entrevista feta per una alumna de 3r d’ESO a un periodista. També, a l’IES Tavernes Blanques hi treballen amb esma i la darrera setmana han publicat un article d’opinió d’un alumne de 4t d’ESO que ens parla sobre la reforma d’una biblioteca i la presentació d’un curtmetratge que tracta sobre l’assetjament escolar i que duu adjunt un vídeo amb una dansa de la pau ballada per alumnes de diferents centres. Finalment, des del Salvador Gadea d’Aldaia ens arriba una entrevista gravada, elaborada i protagonitzada pels mateixos alumnes.

Per al nostre diari és un orgull comptar amb la participació d’aquests centres i de tots aquells que hi vulguen formar part del nostre projecte. Encara en podeu formar part si escriviu a [email protected].

Comparteix

Icona de pantalla completa