Diari La Veu del País Valencià
Íñigo Errejón tanca hui a València la campanya de Clar que Podem

RedactaVeu / València.

El responsable de la Secretaria Política de Podemos, Íñigo Errejón, participarà aquest diumenge en el tancament de campanya de la candidatura autonòmica Clar que Podem (CQP), liderada per Antonio Montiel i avalada per la direcció del partit.

L’acte tindrà lloc en el Teatre Olympia a les 12.30 hores i comptarà amb les intervencions de la secretària de coordinació del Consell Estatal i membre de la candidatura CQP autonòmica, Àngela Ballester, i dels membres de la candidatura Vicent Palmer, Lola Bañón, Silvia Soriano, Beatriz Gascó, Pilar Dasí i Sandra Mínguez, membre també del Consell Ciutadà estatal.

El mateix cap de llista de CQP, Antonio Montiel, i Íñigo Errejón seran els encarregats de tancar l’acte, segons ha informat la candidatura en un comunicat.

Montiel, candidat a la Secretaria General de Podemos al País Valencià, explicarà el projecte polític de CQP juntament amb les persones que conformen la candidatura per a “retornar les institucions valencianes a la ciutadania i que el canvi social es convertisca en canvi polític el 24 de maig”.

Les votacions per a triar la candidatura autonòmica que representarà Podemos al País Valencià tindran lloc del 9 al 13 de febrer.

Comparteix

Icona de pantalla completa