Diari La Veu del País Valencià
Rafa Xambó presenta el seu últim disc al Festival de Cançó Barnasants
RedactaVeu / València

Aprofitant l’avinentesa i comptant amb els cinc discos que Xambó ha tret durant els segle XXI, amb diversos premis i reconeixements, arriba l’hora de proposar “un espectacle amb les cançons d’aquell jove irat de finals del franquisme i l’obra més assossegada i madura de l’artista que va reprendre el camí de la música després de dècades de silenci en què es va dedicar al treball a la universitat i el compromís cultural i polític amb el seu país i la seua gent”.

Espectacle de tres parts

L’espectacle consta de tres parts: A la primera part, Xambó mostra algunes cançons de la seua joventut i les entrellaça amb les dels artistes, germans majors, que l’influïren al començament (Raimon, Llach, Ovidi…). És la part més crua i intimista. Rafa Xambó, sol, amb la guitarra, com en aquells anys de lluita.

La segona part, incorporant el piano, es centra en els poetes que el cantautor ha musicat. En la primera època i al segle XXI (Miquel Martí i Pol, Feliu Formosa, Guillem d’Efak, Marc Granell, Txema Martínez, Manel Rodríguez-Castelló, Isabel Garcia Canet).

A la tercera i última part de l’espectacle, es mostra una selecció de les cançons més reeixides de l’artista en el cinc discs editats al segle XXI.

En suma, es tracta d’un espectacle actual “i alhora carregat de memòria, sentiment i lleialtat a la terra i la gent. Una delícia de no perdre”. Les entrades tenen un preu de 12€ i es poden adquirir en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa