Diari La Veu del País Valencià
L’AVM3J celebra aquest dimarts la seua concentració número 100
Redactaveu / València

L’AVM3J celebra aquest dimarts, dia 3 de febrer, la seua concentració número 100 en la qual tornarà a denunciar que FGV disposava de les mesures que hagueren pogut evitar l’accident “però no les va emprar”.

Des de l’AVM3J segueixen denunciant que des del Govern de la Generalitat Valenciana es va orquestrar l’estratègia de silenci per a culpar com únic responsable al conductor.

En ser la concentració número 100, la colla de tabal i dolçaina que acompanya l’acte en els últims aniversaris, també estarà present a la concentració “posant sentiment als 5 minuts de silenci”, que precedeixen cadascuna de les concentracions.

100 km, 100 concentracions

A més, en aquesta ocasió, la concentració de protesta comptarà amb el suport solidari d’un grup de corredors que capitanejats per Pedro Díaz, recorreran 100 quilòmetres que acabaren a la Plaça de la Mare de Déu, a les 19.00 hores. El repte solidari ‘100 km, 100 concentracions’ està obert a qualsevol persona que vulga participar. Els corredors eixiran a les 8.00 del matí, des de les pistes del riu.

Comparteix

Icona de pantalla completa