Diari La Veu del País Valencià
Óscar Briz inaugura hui les Nits de Café Concert d’Almussafes
RedactaVeu / Almussafes

El cantautor de la l’Alcúdia, Óscar Briz, serà l’encarregat de presentar aquesta nova temporada de Nits de Café Concert, una iniciativa que el consistori municipal va iniciar amb èxit l’any 2003 i que des de llavors s’ha llaurat un lloc de preferència en l’agenda cultural anual.

A partir de les 22.30 hores, la cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes s’impregnarà del viatge retrospectiu que proposa el músic i compositor valencià, Óscar Briz, en Youth, el seu seté àlbum en solitari. L’exploració del territori de l’adolescència, l’adaptació de dos poemes d’Estellés i el so de caràcter eminentment acústic atorguen a aquest nou elapé en solitari de l’artista una personalitat única.

Amb aquest espectacle musical, l’Ajuntament d’Almussafes reprén les vetlades musicals íntimes, que se celebren mensualment en la cafeteria del Centre Cultural amb entrada lliure. “Hem triat el nou any per a presentar un nou camí de les Nits de Café Concert, un programa nocturn pensat per a un sector determinat de públic i en un ambient especial i únic”, explica el regidor de Cultura, Josep Contell.

La guanyadora de ‘Tú sí que vales’, el 13 de febrer

La iniciativa musical tindrà una continuació divendres que ve, dia 13 de febrer, vetlada en la qual la cantant Pepa Blasco, guanyadora del programa ‘Tu sí que vales’, i el seu grup Sweet Jazz, presentaran l’espectacle Love Songs.

Comparteix

Icona de pantalla completa