Diari La Veu del País Valencià
La Confederació Gonzalo Anaya denuncia un boicot per part de FAPA Castelló
RedactaVeu / València

La junta directiva de la FAPA Castelló Penyagolosa no ha designat compromissaris de les AMPAs de Castelló per a participar en l’Assemblea de la Confederació Gonzalo Anaya, segons han informat fonts de la Confederació Gonzalo Anaya.

A més hi ha contraprogramat, també segons Gonzalo Anaya, “de manera intencionada” l’assemblea de la FAPA de Castelló el mateix dia -dissabte 31 de gener del 2015- i a la mateixa hora. “Aquesta decisió de boicot i a l’hora d’ impossibilitar acords, evidencia el caràcter poc democràtic de la junta directiva presidida per Mª Dolores Tirado”, denuncien des de la Confederació Gonzalo Anaya.

De fet, “tampoc ha designat els tres membres per a la junta directiva de la Gonzalo Anaya per a representar els interessos i preocupacions de les AMPAs federades a FAPA Penyagolosa Castelló”, asseguren des de Gonzalo Anaya.

Respecte de la participació la Confederació Gonzalo Anaya en l’assemblea de Castelló, la junta directiva de FAPA Penyagolosa “també ha impossibilitat que participen per a donar la seua visió dels fets”.

La Confederació Gonzalo Anaya assenyala que ha compartit interessos amb les AMPA de Castelló al llarg de molts anys, des que es va fundar. “Mai s’ha despreciat des de Fapa-Valencia, ni Alacant el paper de Fapa Castelló, de fet hem estat al costat de la nostra presidenta Loli Tirado en cada acte públic, defensant els interessos de les nostres AMPA, que són comuns”, ha comunicat Eva Grimaltos.

Al seu torn, des de Fapa València “mai” han desacreditat el treball de Fapa Penyagolosa ja que “hem seguit la mateixa línia i objectiu de fomentar el bé comú i lluitar pels interessos de l’escola pública i en valencià, de forma totalment voluntària i desinteressada” i s’ha invitat a participar en reunions de gran envergadura com la celebrada amb els tècnics del BEI per al Pla Crea Escola.

La junta directiva entén que els premis atorgats a la Confederació Gonzalo Anaya són un reconeixement directe a les AMPAS, a les FAPAs i a la Confederació que les representa i no a les persones o representants de les organitzacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa