Diari La Veu del País Valencià
Exigeixen a l’alcalde Cullera que es pague ‘de la seua butxaca’ la defensa per l’incendi
RedactaVeu / Cullera

El candidat dels socialistes de Cullera a l’alcaldia denuncia que “una vegada més, Sanjuán va mentir el poble”, pràctica a la qual, ha dit, “ens té acostumats perquè la seua política és la mentida compulsiva”.

“Ens va mentir quan deia que Cullera no estava endeutada, ens va mentir quan va prometre milers de treballs amb el Manhattan i ens torna a mentir ara quan farà que siga el ciutadà que pateix la crisi el que pague de la seua butxaca l’advocat a l’alcalde perquè es defense de les seues irresponsabilitats”, ha recordat Mayor.

Una decisió “immoral”

Mayor qualifica d’“immoral” que l’equip de govern de Cullera haja decidit pagar el juí tant al primer edil com a l’exregidor de Festes, Andreu Piqueras -l’altre imputat per aquest cas i de qui l’alcalde va dir que també es pagaria de la seua butxaca l’advocat- si ixen absolts.

Imatge de la muntanya de Cullera, després de l’incendi.

“És una nova burla cap a la ciutadania, que no solament ha hagut de patir les conseqüències d’una decisió irresponsable, sinó que ara damunt ho ha de pagar amb diners de l’erari públic”, ha denunciat el líder socialista.
En eixe sentit, Jordi Mayor ha expressat que “si el canvi a Cullera era ja imparable, amb decisions com aquesta Sanjuán el fa encara més necessari”. “Necessitem un govern exemplar que complisca amb el que diu i no un que ens faça sentir vergonya”, ha dit Mayor, qui ha assegurat que l’alternativa “passa pels socialistes de Cullera perquè som l’única força que garanteix que després de les eleccions de maig el senyor Sanjuán ja no torne a asseure’s a la poltrona de l’alcaldia per a manar el poble com si fóra el seu ‘cortijo’ particular”.

Comparteix

Icona de pantalla completa