Diari La Veu del País Valencià
El Renàixer reivindica el centre dotacional d’Ausiàs March de Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

Aquesta protesta, que es repetirà cada divendres al matí, “té com a objectiu demanar la transferència del centre dotacional d’Ausiàs March, de la Conselleria d’Educació i Cultura a l’Ajuntament perquè el puguem obrir als nostres veïns i veïnes i a entitats com El Renàixer, perquè puguen desenvolupar la seua tasca d’atenció a discapacitats intel·lectuals.

Com diu Emili Altur, portaveu de Compromís per Burjassot: “Des de Compromís, ja aconseguírem que l’Ajuntament destinara els terrenys a un centre dotacional, i ara que el centre està construït, la Conselleria no ens vol donar les claus per a poder obrir-lo al poble. Aquesta és la sensibilitat de la Conselleria cap a les persones, com els usuaris d’El Renàixer i les seues famílies, que necessiten utilitzar aquest centre de forma urgent”.

A la concentració, també han assistit membres de l’AMPA del Col·legi Sant Joan de Ribera, centre que també està esperant l’edifici per poder traslladar la comunitat educativa al centre mentre es realitzen les obres de rehabilitació del col·legi.

En paraules d’Emili Altur, “La meua companya Lluna Àrias i jo, amb els companys i companyes de la Coalició Compromís, seguirem al costat d’aquesta i altres entitats fins que aconseguim que el centre dotacional d’Ausiàs March siga per a Burjassot.”

Comparteix

Icona de pantalla completa