Ontinyent ret homenatge aquest dijous a Ovidi Montllor

‘En el 20é aniversari de les seues vacances’, el Casal Jaume I Vall d'Albaida organitza ‘Ovidi Montllor, La Fera ferotge’, amb la presència de Núria Cadenas, autora de l’Ovidi (314), i d'Antoni Miró, autor de l’exposició ‘L’Ovidi intemporal’
21 gener 2015 01:00h

RedactaVeu / Ontinyent.

‘Ovidi Montllor, la Fera Ferotge’. Aquest és el títol de l’acte d’homenatge a Ovidi Montllor que el casal Jaume I de la Vall d’Albaida celebrarà aquest  dijous 22 de gener, a les 19:00h, a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara d'Ontinyent (c. Maians, 26).

Coincidint amb  ‘el 20é aniversari de les vacances’ de Montllor, l’acte comptarà amb la presència de Núria Cadenas, autora de l’Ovidi (314), Antoni Miró, autor de l’exposició ‘L’Ovidi intemporal’, i Jesús Barranco i Mara Vicent, els quals interpretaran i recitaran Montllor.
 

Es tracta d'una activitat organitzada pel Casal Jaume I Vall d'Albaida que es realitza dintre de l'exposició 'L'Ovidi', d'Antoni Miró, amb la qual col•labora l’Ajuntament d’Ontinyent i que es pot visitar actualment a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara, que romandrà oberta fins al 30 de gener de 2015.
 

 
 

 
next