Diari La Veu del País Valencià
Festa ‘Totes i tots contra la corrupció’ per a afrontar les despeses del ‘cas Blasco’

EP / València.

La Coordinadora Valenciana d’ONGDs (CVONGD) celebrarà aquest dimecres la festa col·lectiva ‘Totes i Tots contra la corrupció’ amb la qual vol recaptar fons per a les despeses judicials derivades per la seua personació com a acusació popular en el cas en què està implicat l’exconseller de Solidaritat, Rafael Blasco, per presumptes irregularitats en la concessió d’ajudes per a projectes de cooperació.

En una de les dues peces de la causa, la relativa a les subvencions concedides a la Fundació Cyes, Blasco i els qui foren alts càrrecs del seu departament ja van ser condemnats a presó.

Segons ha recordat l’entitat, actualment el cas segueix instruint-se en el jutjat número 21 de València, en què la seua titular investiga les subvencions concedides presumptament de forma fraudulenta, incloses les previstes per a l’hospital d’Haití.

La festa se celebrarà aquest divendres a la Sala Matisse de València, amb la participació de l’humorista Xavi Castillo, l’actuació dels grups Sènior i Ali Farnat i una sessió del DJ Eduardo Guillot, en el marc de la campanya #justiciacasoblasco.

Comparteix

Icona de pantalla completa