Diari La Veu del País Valencià
Burjassot engega la campanya ‘Alcalde a domicili’
RedactaVeu / Burjassot

En la web de l’Ajuntament de Burjassot, en la secció de l’Alcalde, la campanya ja està en marxa. El tràmit és molt senzill, els veïns i les veïnes de Burjassot poden sol·licitar la visita de l’alcalde al seu domicili remetent un correu a [email protected] amb les dades del sol·licitant i reunint un mínim de cinc persones més per debatre sobre aspectes municipals que siguen del seu interés.

Quan siga rebuda la petició, Alcaldia confirmarà la cita en un termini de cinc dies. Les visites podran ser sol·licitades tant en horari de matí com de vesprada, es facilita així la possibilitat d’entrevistar-se amb l’alcalde a aquelles persones que tinguen obligacions en diferents horaris.

Així mateix, es pot sol·licitar la visita telefonant al 96 316 05 03 o en persona al despatx del secretari d’Alcaldia.

“Espere que els ciutadans de Burjassot s’animen i participen en aquesta campanya, ja que buscar solucions entre tots, debatre i ser constructius és una gran manera de treballar per Burjassot, la participació de tots és molt important, i per açò engeguem aquesta nova idea, amb l’objectiu d’acostar al màxim possible el govern de la ciutat a les seues veïnes i veïns”, declara l’alcalde.

Comparteix

Icona de pantalla completa