Diari La Veu del País Valencià
PP de Vilafranca no presentarà llista si GVA no ofereix SAMU 24 hores al municipi
RedactaVeu / ACN / Vilafranca

El Partit Popular de Vilafranca (Alt Maestrat) ha anunciat aquest dilluns que no presentarà candidatura a les pròximes eleccions municipals si la Generalitat Valenciana no amplia a 24 hores el servei d’atenció mèdica urgent (SAMU) abans del mes de febrer. A través d’un comunicat, els populars han manifestat el seu “malestar” amb la política del govern d’Alberto Fabra “en matèria sanitària” i han remarcat que la demanda de SAMU 24 hores “ha estat desatesa en reiterades ocasions”.

En l’actualitat, el SAMU de Vilafranca presta servei entre les 08:00 i les 20:00 hores. El PP de Vilafranca és la segona força política al consistori amb 4 regidors.

Una petició ‘de tot el poble’

El regidor del PP a Vilafranca, Jaime Vives, ha explicat a través del comunicat que “la petició d’un SAMU durant les 24 hores “és una petició de tot el poble”. L’edil ha recordat que el PP de la localitat ha donat suport a totes les iniciatives que s’han presentat a l’Ajuntament (governat pel PSPV-PSOE) perquè el servei del SAMU s’amplie. Així mateix ha incidit que en els plens, els regidors del PP han manifestat el seu malestar amb la política que està duent a terme en matèria sanitària la Generalitat Valenciana, regida pel PP, amb els veïns de Vilafranca i la comarca.

Concentració de protesta a Vilafranca.

Els integrants del PP a l’Ajuntament de Vilafranca han assenyalat que si la Conselleria de Sanitat no atén la demanda, no presentaran llista electoral a les properes eleccions municipals.

‘Per damunt de tot, ens devem als veïns ‘

Jaime Vives ha remarcat que “els regidors del PP de Vilafranca ens devem, per damunt de tot, als veïns de Vilafranca que van confiar en nosaltres i són ells els que necessiten una resposta positiva per ampliar el servei d’assistència mèdica urgent”.

Comparteix

Icona de pantalla completa