Diari La Veu del País Valencià
I Jornada sobre l’àmbit comunicatiu català al País Valencià

RedactaVeu / Alacant.

Els departaments de Psicologia Social i de Filologia Catalana, juntament amb el Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant i la col·laboració del Vicerectorat de Cultura Esports i Política Lingüística, organitzen per al proper dijous 29 de gener una jornada en què es posarà a debat la situació del panorama comunicatiu català al País Valencià.

Entre els actes destacats del programa els assistents podran gaudir de dos Taules Redones amb una temàtica molt interessant, perquè són temes que ocupen l’actualitat del nostre país des de ja fa temps. A la primera, Amàlia Garrigós (periodista, extreballadora de RTVV i actualment directora del programa de ràdio El Mural, d’Escola Valenciana), Paco Lloret (coordinador de Ràdio Altea), Francesc Manel Anton (periodista, extreballador de Ràdio 9 Alacant) i Javier Marzal (catedràtic de Comunicació Audiovisual i Publicitat i director del Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I de Castelló). Aquesta taula redona estarà moderada per la professora del departament de Filologia Catalana de la Uniersitat d’Alacant Sandra Montserat i tractarà el tema ‘Ràdio i Televisió al País Valencià: construcció o reconstrucció?’, sense dubte un dels temes de més actualitat del darrer any al nostre país. L’horà prevista d’inici és a les 12.15.

Ja a la vesprada, l’organització ofereix una altra taula redona amb el tema ‘Premsa i ciberpremsa: cap a on creixem?’. L’acte comptarà amb la participació del nostre editor i coordinador Moisès Vizcaino, Vicent Partal director del diari digital Vilaweb, Francesc Viadel (professor del Departament de Periodisme de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull) i col·laborador habitual de La Veu i amb Francesc Martínez. professor del Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Universitat València.

Tots els actes seran d’entrada lliure limitada a l’aforament i per a aquells que els calga el certificat d’assistència han d’emplenar el següent formulari.

Comparteix

Icona de pantalla completa